Hejdå sommar: Handla med 25%* rabatt i End of Season Sale

Menu

Parfumdreams
Ampoule Concentrates FP 33 Artikel

Ampoule Concentrates FP från BABOR

Kosmetikaserien Ampoule Concentrates från det välrenommerade kosmetikvarumärket BABOR består av ett exklusivt sortiment av högkoncentrerade aktiva ingredienser för ansiktsvård i vätskor som är förseglade i glasampuller. Baserat på insikten och företagets filosofi att naturen fungerar mer effektivt och intensivt i höga koncentrationer, har BABOR utvecklat dessa hudvårdsprodukter som kraftpaket som omedelbart visar sina hudvårdande effekter. Koncentraten är kategoriserade efter specifika hudvårdsområden och vårdbehov. Vätskorna innehåller speciella aktiva ingredienser i höga doser som är skräddarsydda för respektive hudtyp och hudtillstånd. Vätskorna tolereras optimalt och utvecklar en effekt som är både synlig och märkbar.

Ansiktsvård i sin renaste form - ampullkoncentrat



BABOR har utvecklat ansiktskosmetiken Ampoule Concentrates specifikt för vissa vårdkategorier för att kunna erbjuda rätt vård i sin renaste form för respektive hudbehov. En åtskillnad görs mellan följande områden:
* Fukt & Lipid:
Koncentrat som "Hydra Plus Active Fluid" eller "Algae Acitve Fluid" återfuktar torr hud, återuppbygger hudbarriären och har en vitaliserande effekt.
* Känslig:
Koncentrat som "Stop Stress Fluid" eller "Multi Active Vitamin Fluid" lugnar och stärker känslig och stressad hud.
* Ren:
Koncentrat som "Purifying Active Fluid" eller "Intense Balance Fluid" hjälper mot oren och fet hy samt fläckar.
* Anti-ageing:
Koncentrat som "Lift Express Fluid", "3D Lifting Fluid" eller "Triple Booster Fluid" ger effektivt stöd när det gäller att bekämpa ålderstecken och bibehålla en fräsch och ungdomlig utstrålning. De säkerställer också elasticitet och jämn hudton, uppstramning av vävnaden och en minskning av rynkdjupet.

Det omfattande sortimentet av BABOR kosmetikaserie Ampoule Concentrates ger rätt koncentrat för varje hudproblem - oavsett om det är grov, flagnande hud eller trött, glåmig hud. Med expertis erbjuder dessa kosmetiska produkter för ansiktsvård effektiv hjälp och vård i sin renaste form.

Vår service

21% Rabattkupong

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få enrabattkod på 21%**

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Rabatten är direkt avdragen på artikeln och gäller bara på utvalda artiklar. Det behövs ingen kod. Gäller t.o.m. 17.09.2024

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Instagram
Tik Tok
Youtube