Få 22% rabatt* på många artiklar

Menu

Parfumdreams
Versace 36 Artikel

Versace

Den dekadenta överdådigheten av unika dofter

Gianni Versace hade en vision när han grundade sitt eget designermärke 1978: Starka färger, ovanliga mönster och skandalösa snitt skulle ge en frisk fläkt till modevärlden, som så ofta förlitade sig enbart på elegant underdrift. Versace, å andra sidan, hyllade överflöd och njöt av den uppmärksamhet som hans kreationer väckte över hela världen.
Därför är det inte konstigt att det italienska lyxmärket har varit i framkant av modevärlden i årtionden - och inte bara när det gäller kläder, utan också när det gäller accessoarer och dofter. Särskilt när det gäller dofter!

Dam- och herrparfym från Versace - sensuell, lyxig, spännande



Det italienska modehuset gav sig in i doftvärlden redan på 1980-talet. Dess första damdoft, "Gianni Versace for Women", blev en omedelbar succé och visade att man inte bara hade en talang för mode utan också för parfymer. Sedan dess har dussintals dam- och herrdofter tillkommit som perfekt återspeglar varumärkets filosofi.
Damdoften från modehuset lockar med sin sensualitet och passion Lyxiga accenter av vit patchouli eller siciliansk lime förför sinnena och förför som hisnande kvällar på Amalfikusten. Oavsett om de är söta och sensuella eller fräscha som en vårkyss, har alla damdofter en sak gemensamt: konsten att förföra.
Herrdoften riktar sig till män som vet exakt vad de vill ha. Det är en kraftfull, intensiv herrparfym full av passion och maskulinitet. Noter av cederträ och ekmossa möter fräscha stänk av mynta och grönt äpple.
Och naturligtvis har butiken också matchande kroppsvårdsprodukter som bodylotion eller deodorant som passar till dofterna.

Vår service

** Detaljerade rabattvillkor hittar du i ditt personliga välkomstbrev

*Kontant utbetalning är ej möjlig, kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 05.06.2024, gäller ej på Sale-artiklar, presentkort, märkena Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu och artiklar som refereras till lyx. Inget minsta beställningsvärde. All typ av kommersiell spridning är förbjuden. Parfümerie Akzente GmbH, VAT-nr DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalningssätt


Prisad shopping

Handla säkert

Frakt partners

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube